• Krimi
Faktor

Anyja beszélte rá a hármas szexre a borsodi kislányt, mert a gyerek kileste őket

A nő azt állítja, annyira szerelmes volt, hogy ez elvette a józan ítélőképességét.

Brutális részleteket derültek ki a borsodi gyerekmolesztálással kapcsolatban.Nem elég, hogy a saját édesanyja beszélte rá a 12 éves lányát, hogy szexeljen vele és élettársával, egy idő után a nő féltékeny lett saját gyermekére. Könyörgött párjának, hagyja a kicsit, és csak vele foglalkozzon. Az elvált asszony a Blikk szerint azzal védekezik: annyira szerelmes volt párjába, hogy ez elvette a józan eszét. 

A kislányt féltestvére mentette meg. (Képünk illusztráció.)

A kislányt féltestvére mentette meg. (Képünk illusztráció.)

A pár nem sokkal megismerkedésük után úgy döntött, hogy összeköltöznek, és a férfi házában fognak lakni. Velük élt a férfi fia és az asszony lánya is. A kiskamasz lány egy szobában aludt anyjával és nevelőapjával.

A Blikk szerint a két felnőtt észrevette, hogy a gyerek nézte őket, amikor szexeltek, ezért jutott eszükbe, hogy őt is bevonják az együttlétbe. Végül a nő beszélte rá a lányát: a férfi körülbelül tíz alkalommal molesztálta a gyereket. 

Egy idő után azonban a nő féltékeny lett a saját gyerekére, ezért megkérte párját, ne legyen a lányával, csak őt kényeztesse. A férfi ezt megígérte, de amikor a nő kórházba került, ezt kihasználva ismét lefeküdt a 12 éves kislánnyal.

A pár úgy bukott le, hogy a gyerek mindent elmondott féltestvérének, aki feljelentést tett. Az anya ezután mondott le szülői felügyeleti jogáról, és azt a hatóság átruházta a testvérre.

Miután a gyermeket kiemelték a családból, a pár szakított. Az összetört asszony ezt nehezen dolgozta fel, teljesen kétségbeesett.

Kommentek:

Top 0