• Krimi
Faktor

Öt üveg bort vágtak zsebre a tolvajok

Ismeretlen tettesek azonosításához kéri a lakosok segítségét a budaörsi nyomozók: két férfi több üveg bort vágott zsebre egy üzletben.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A két férfi 2016. augusztus 24-én késő délután egy budaörsi benzinkút shopjából a ruházatukba rejtve lopott el öt üveg bort.

Az ismeretlen férfiak egyike 40 év körüli, 180-185 centiméter magas, kopasz, normál testalkatú, kissé pocakos. A bűncselekmény elkövetésekor fehér cipőt, világos színű, térd alá érő nadrágot, narancssárga pólót és kockás inget viselt.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Társa szintén 40 év körüli, 170-175 centiméter magas, zömök testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor RGN feliratú, felső részén fehér, alsó felén színes pólót, kék-fehér kockás térd alá érő rövidnadrágot, fekete cipőt viselt. Haja sötét színű, rövidre nyírt. A fején napszemüveget viselt.

A tettesekről a bolt kamerája fényképfelvételt készített.

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a fényképeken látható ismeretlen személyeket vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a police.hu-n található telefonszámok egyikét.

Kommentek:

Top 0