• Külföld
Faktor

Óvszerek dugították el a város csatornáit - rengeteg prosti dolgozott egy helyen

A texasi Austin város rendőrsége leleplezett egy masszázsszalonnak álcázott bordélyházat. A lebuj azután bukott le, hogy a használt óvszerek dugulást okoztak a városi csatornahálózatban.

A rendőröket a Jade Massage Therapy nevű szalonnak otthont adó épület karbantartója riasztotta, miután felfedezte a rendszert elzáró több száz óvszert.

Ennél több volt a csatornában.

Ennél több volt a csatornában.

A február elején történt bejelentés után hetekig nyomoztak a masszázsszalon ellen, végül március közepén kaptak házkutatási parancsot a rendőrök. Amikor a rendőrök kivonultak a szalonba, annak egyik tulajdonosát, Juan Wangot egy pucér férfival együtt találták az egyik szobában. Egy másik szobában egy szintén meztelen férfira bukkantak, egy másik masszőrnő társaságában.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A hatóságok házkutatást tartottak Wang, és férje, Jospeh Emery lakásán is, ahol 60 ezer dollárnyi készpénzre bukkantak. Wang a rendőröknek elmondta, hogy egy barátja segített prostituáltként dolgozó nőket találni a munkára, akik az ő lakásában éltek.

    Wang és Emery ellen prostitúciót elősegítő szervezett bűnözésben való részvétel és pénzmosás vádjával indítottak eljárást – írja a Reuters.

    Kommentek:

    Top 16