• Krimi
Faktor

Fura szagot éreztek: 15 hónapon át rejtegette barátnője holttestét

Borzalmas látvány fogadta a boltoni rendőröket egy egyszobás lakásban: egy nő 15 hónapja bomló holtteste hevert a beépített szekrényben.

A 44 éves Victoria Cherry-t 2015 októberétől fogva senki nem látta. Párja, a 43 éves Andrew Colin Reade azt mondta, a nő elköltözött tőle, és nem mondta meg neki, hova megy. Cherry reményvesztett családja jelentette a rendőrségen a nő eltűnését, de már csak holtan került elő - írja a Mirror.

Reade ugyanis egész idő alatt boltoni lakása beépített szekrényében rejtegette a holttestet. Mivel a szekrény a hátsó kert irányába szellőzött, sokáig nem is volt feltűnő, hogy egy bomló holttest is van a lakásban. Néhány hónap után azonban már a szomszédok is fura szagra panaszkodtak, mikor Reade-nél teáztak.

A férfi végül most januárban bukott le, mikor a rendőrség házkutatást tartott nála. A kórboncok szerint a holttest rettenetes állapotban volt, és egyelőre még nem tudták megállapítani, mi okozta a halálát. Egyelőre azt sem zárták ki, hogy Cherry természetes okokból hunyt el - Reade-nek azonban ebben az esetben is bíróság elé kell állnia a hatóság félrevezetése és a holttest rejtegetése miatt.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Kommentek:

    Top 16