• Belföld
Faktor

Ellepik a vásárlók a boltokat, óriási akció az áruházakban

Ha elfelejtett megvenni valamit az iskolakezdéshez, ez a hétvége a legjobb alkalom ezt pótolni.

Jelentősen megnőnek a családok kiadásai az iskolakezdéssel. Ilyenkor sokat spórolhatunk, ha kihasználjuk az akciókat. Most kiderül, a héten milyen ajánlatokkal várnak az áruházláncok.

Az üzletekben még mindenhol találni iskolatáskát, füzeteket, írószereket, ám nem mindegyik áruházlánc hirdeti már ezeket a termékeket az akciós újságjában. Máshol viszont akadnak még bőven akciós ajánlatok a heti kiadványokban - írja a Pénzcentrum.

TescoHa esetleg elfelejtett megvenni valamit az iskolakezdéshez, a hétvégén érdemes vásárolni mennie. Minden füzetet 20 százalékkal olcsóbban vásárolhat meg a Tescóban, az 50 darabos félfamentes rajzlapot pedig 69 forintért szerezheti be. Az 5 darabos grafitceruza-szett mindössze 95 forint, ollót már 149 forintért kaphatunk. A tolltartók is le vannak árazva, most 1490 helyett 990 forintért vehet egyet.

AuchanHa nincs még uzsonnás doboza a gyereknek, akkor érdemes betérni az áruházba: a 0,4 literes 199, a 0,9 literes 259, az 1,3 literes 299 forintba kerül. Ha Disney-figurásra vágyik a gyerek, kicsit drágább lesz a doboz: az 1,3 literes 499 forint.

60 lapos spirálfüzetetet itt 68 forintért, 32 lapos állatos vagy gyümölcsös előlapú A5-ös füzetet pedig a héten 99 forintért kaphatunk.

AldiHa viszont kulacsra vagy uzsonnás dobozra lenne szükség, itt 1299 forintért kaphatja meg a Disney-figurás termékeket. Jól jön az iskolakezdéskor néhány tárolódoboz is, ezeket most akciósan 3999 forint helyett 3499 forintért vásárolhatja meg.

IntersparAz Interspar kiadványa azt írja, augusztus 31-e és szeptember 13-a között minden iskolakezdéshez szükséges eszközre 15 százalék kedvezményt adnak.

Kommentek:

Top 0