• Kultúra
Rpst

Durva támadások kereszttüzében a Nemzet Színésze

Az internet népe nem ismer sem Istent, sem embert, ha célpontra van szüksége ahhoz, hogy névtelenül "kiőrjöngje" magát. Csak alanyt kell találnia, és most sikerült a Voith Ági-Bodrogi Gyula házaspár személyében.

A Nemzet Színészének annyi a "bűne", hogy kiállt a nyilvánosság elé, és elmondta, ők is belesodródtak a hitelcsapdába, és hónapról-hónapra küzdenek a megemelkedett részletekkel.

Betelt a pohár! Én világéletemben minden számlámat időre befizettem. A kocsihitelt is úgy vettem fel, hogy amennyit megbeszéltünk havi törlesztésre – havi ötvenezer forint –, annyit tudtam vállalni. Már évek óta 65 ezret fizetek, erre bemegyek, hogy megkérdezzem, hogy ez mégis meddig tart még, és közlik velem: milliókkal emelkedett a tartozásom. Hát, hogy van ez?

– kérdezte csalódottan Bodrogi korábban. Sikerült is magára haragítani a kommentelőket.

Ezekre reagált most a Borsnak Voith Ági.

"Egy ismerősöm hívott fel, hogy olvassam el, miket írnak az interneten az emberek. Hogy őszinte legyek, nem akartam látni. Több mint ötven éve vagyunk a pályán Gyulával, az egész életünket a közönségünknek szenteltük. Úgy érzem, soha nem bántottunk senkit.

Nem értem, miért kapunk ennyi rosszat csak azért, mert kiálltunk és elmondtuk, hogy sok emberrel egyetemben, minket is átvertek.

Egy szóval sem mondtuk azt, hogy ezentúl éhezni fogunk. A kiállásunk – a saját érdekeink képviselete mellett – szolidaritás azokkal a magyar emberekkel, akik a bankhitel miatt elszegényedtek, és a házaikat vesztették el. Ismert emberként a mi hangunk messzebb hallik, kötelességünk magunkért és másokért is kiállnunk” – mondja a művésznő, majd hozzáteszi: "Nem tudni most még, hogy milyen esélyekkel indulunk a bíróságon, de ha egy családot megszabadítanak a bankhiteltől, már megérte”- fűzte hozzá a Jászai Mari-díjas színésznő.

Kommentek:

Top 0