• Belföld
Faktor

A magyar Black Friday: Olcsó tévékért taposták egymást az emberek - videó

Elképesztő, mit képes egy-egy leárazás kihozni az emberekből. Amerikában szinte már megszokottak a tömegverekedések a hatalmas akciókkal csábító Fekete Pénteken, de Magyarországon ez még viszonylag friss jelenség.

Reggel, mint a videóban is látszik,  hatalmas tömeg várta a leárazott tévéket Miskolcon, majd miután megjelentek a készülékek, elszabadult a káosz.  A Borsod Online szerint az embereket az sem érdekelte, ha a nagy tülekedésben más árukat is levertek a polcokról, vagy esetleg fellöktek más vásárlókat. Az oldal szerint egy gyerek is a földre került így.  Mindössze húsz tévé volt, úgyhogy a dulakodás 10 perc alatt véget ért. Az áruház készülhetett a rohamra, ugyanis a helyszínen rendőrök is voltak.

Kaposváron is a 150 ezer helyett 90 ezerbe kerülő tévék miatt kezdtek tülekedésbe az emberek. A KaposvárMost szerint már 8 óra előtt rengeteg ember gyűlt össze a hipermarket első részében, majd miután a dolgozók raklapokon behozták a készülékeket, megindult a harc.

A portál oldalán megtekinthető videón jól látszik, hogy a tévékhez közel állók gyorsan felkaptak egy-egy dobozt, és villámgyorsan távoztak, míg a többiek egymást félrelökve és taposva igyekeztek közelebb férkőzni a vágyott tévékhez. Itt is voltak rendőrök, akiknek közbe is kellett avatkozniuk, amikor egy idős férfi és egy fiatal lány kiabálva veszekedett azon, hogy melyikük fogta meg előbb a tévés dobozt.

A Fekete Péntekről itt írtunk korábban.

Top 0