• Krimi

Úgy csináld, hogy jól sikerüljön, mondta az ügyészségi lövöldözőnek az édesanyja

Mondtam neki, úgy csinálja, hogy jól sikerüljön. De jobban is mehetett volna - mondta a kiskunhalasi lövöldöző édesanyja.

Büszke a bíróságon géppisztollyal lövöldöző fiára az édesanyja. A nő tudta, mire készül a fia, és nem is próbálta lebeszélni tervéről. Az asszony azt mondta a Blikknek, megérti a fiát, aki kikészült az őt ért méltánytalanságok miatt. Mint arról a Faktor is írt a férfi szerda reggel bement egy kalasnyikovval a kiskunhalasi ügyészség épületébe és lövöldözni kezdett, a főügyészt akarta megölni. Édesanyja a Blikknek azt mondta, erre ő is biztatta a fiát.

"Mondtam neki, úgy csinálja, hogy jól sikerüljön. De jobban is mehetett volna.Valami rosszakarója egy csőbombát vitt a házhoz. Volt neki egy haragosa, aki még nyomoztatott is utána. Nem tudom, hogy meg akarta-e ölni Jánost, vagy csak gyanúba akarta keverni, de elég az hozzá, hogy a bomba felrobbant. Majdnem odalett a fiam. A rendőrség mégsem a tetteseket kereste, hanem a fiam után kezdtek nyomozni. E miatt az ügy miatt járkált még mindig a bíróságra. Csakhogy teljesen mást írtak le a vallomásában, mint amit ő valójában mondott a tárgyalóteremben. Felvette magnóra, össze lehet hasonlítani a kettőt, ám a bíróság mégsem vette komolyan a panaszát. Ez volt az utolsó csepp a pohárban –mondta a nő.

Top 0