• Külföld
Faktor

Bizarr vacsorát készített az amputált lábából a férfi, de barátai nem bánták

Előtte megkérdezte a barátait, hogy megkóstolnák-e az emberhúst.

Többféle fogás is volt a bizarr vacsorán. (Képünk illusztráció.)

Többféle fogás is volt a bizarr vacsorán. (Képünk illusztráció.)

A Vice készített egy interjút egy férfival, aki két éve, lába amputálása után feltálalta a testrészt barátainak. A férfi egy motorbalesetben vesztette el a lábát: orvosától a baleset után meg is kérdezte, hogy megtarthatja-e a levágott végtagot.

Három héttel a baleset után a Shiny álnevű férfi meghívta magához tizenegy olyan barátját, akikről tudta, hogy nyitottak a világra. Többféle vacsorát főzött nekik,  köztük egy tacot Shinny combjából elkészítve. 

A kannibalizmus súlyos etikai problémák sorát veti fel, de ez a helyzet azért különös, mert itt maga a tulajdonos ajánlotta fel fogyasztásra a húsát. A 38 éves férfi azt mondta, hogy eredetileg csak ki akarta tömni a lábát, de aztán meggondolta magát.

A vacsorára meghívott barátoktól rákérdezett arra, hogy emlékeznek-e, hogyan beszéltek arról korábban, hogy ha egyszer módjukban állna etikusan emberi húst fogyasztani megtennék-e, és elmondta, hogy most itt a lehetőség. A tizenegyből tízen igent mondtak.

Állítólag az izom rágós volt, de a húsnak nem volt rossz az íze. Shiny szerint az élmény segített abban is, hogy lezárja a balesetet. 

Ugyanakkor az emberi húsevés egyszeri eset volt és a férfi számára fontos, hogy a történtek etikus keretek között zajlottak le.

Kommentek:

Top 0