• Külföld
Faktor

Tragédia a moziban: szívrohamot kapott egy férfi, amikor beszorult

A telefonját akarta kiszedni a székek közül a film végén, de beszorult és szívrohamot kapott.

Elejtett mobilját akarta felvenni egy férfi a moziban a film végén, amikor összeszorította a fejét az elektromos fotel mozgatható lábtartója. A meg nem nevezett férfi még március 9-én szenvedett balesetet a Vue mozilánc birminghami mozijában, és egy héttel később, március 16-án halt bele sérüléseibe – jelentette kedden a helyi sajtó. Az áldozat a mozi egyik luxustermében nézett egy filmet.

Illusztráció.

Illusztráció.

A Birmingham Mail cikke szerint a férfi a telefonját keresve lehajolt, és ekkor az elektronikusan mozgatható fekvőfotel lábtartója beszorította a fejét. A kiszabadulni képtelen férfi pánikba esett, miközben partnere és a személyzet tagjai kétségbeesetten próbálták kimenteni, és szívrohamot kapott.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A férfit végül a lábtartó széttörésével tudták csak kiszabadítani, és mentőt hívtak hozzá. A West Midlands mentőszolgálat szóvivője a helyi sajtónak elmondta: a kiérkező mentősök átvették a férfi újraélesztését, és sikerült is újraindítaniuk a szívét. A férfit kórházba vitték, ahol súlyos állapotban feküdt, de március 16-án életét vesztette.

    A Vue mozilánc közleményben erősítette meg a férfi halálhírét, és közölték, hogy a halálesettel kapcsolatban mindenre kiterjedő nyomozás indult. A vizsgálatot a birminghami önkormányzat közegészségügyi hivatala vezeti, aminek szóvivője nem nyilatkozott a folyamatban lévő nyomozással kapcsolatban.

    Kommentek:

    Top 16