• Külföld
Maksa Mónika

Bevizeltek az üzletemberek a vonaton a tömeg miatt

Csütörtök este a C2C londoni vonatok sofőrjei közül 14-en betegek lettek, ezért jelentősen késtek a szerelvények. A késő esti csúcsidőben a késések miatt annyian utaztak, hogy voltak, akik nem tudták átverekedni magukat a tömegen, ezért nem sikerült időben elérniük a mosdót sem.

A National Express üzemeltetője a sofőrök betegségét okolta a káosz miatt. Egyesek szerint azonban nem hivatalos sztrájk volt az új menetrend miatt, és ezért késtek a vonatok.

Nagyjából egy tucat járatot töröltek, más vonatok pedig késtek, vagy kevesebb kocsival indultak el csütörtök este fél nyolc után.

Az egyik utas arról számolt be, hogy az egyik járaton két üzletember is vécére akart menni, de a tömeg miatt ülésükről sem tudtak felállni. Így a széken bevizeltek.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A 35 éves Hannah Ficher azt mondta, hogy a 10 óra 49 perckor a Fenchurch Streetről a Shoeburyness felé tartó vonat a szokásos nyolc helyett csak négy kocsival közlekedett. Az mondta, hogy 15 éve nem látott hasonlót. Amikor sikerült felszállnia totális káosz fogadta a vonaton. Egy férfi az ajtóktól próbált a mosdóhoz jutni, de a tömeg folyamatosan visszalökte, végül nem tudta tovább tartani vizeletét. Egy másik férfi pedig ülésén vizelt be, majd azt mondta: „hát… ezt a nadrágot holnap tisztítóba kell vinni”.

    A C2C társaság hivatalos Twitter-oldalán azt írta, hogy sajnálják, de néhány sofőr beteg lett, ezért néhány járatot törölniük kellett. Egy szóvivő az Evening Standardnak azt mondta, hogy ez 14 sofőrt érintett a 150-ből.

    Top 16