• Krimi
Faktor

Sokkot kapott a kocsmáros, elképesztő, mit tett a betörő

Kegyetlen támadás ért egy ír kocsmát: egy betörő 15 sörcsapot hagyott nyitva a pubban, miután kifosztotta azt - pont az írek egyik legfontosabb ünnepnapja előtt!

PJ Flaherty már hosszú évek óta üzemelteti Joe Watty névre hallgató kocsmáját Kilronanben, amelyet március 16-án hajnalban súlyos támadás ért. Egy maszkos férfi betörte a kocsma konyhájának ablakát, és a pubba bejutva magával vitte a kasszákban található készpénzt és az árusított cigarettákat, majd megnyitotta mind a 15 sörcsapot, és hagyta, hogy az alkohol a hordók kifogyásáig a padlóra ömöljön - írja a helyi Independent.

Amikor másnap reggel Flaherty belépett a kocsmájába, sokkot kapott: az egész terem úszott a sörben, mint mondja, akár fürdeni is lehetett volna benne. Külön problémát jelentett, hogy a borzalmas eset pont Szent Patrik napján történt, amely Írország egyik legfontosabb ünnepe. Flaherty-ék is nagy forgalomra számítottak, mivel a kocsma a felvonulási útvonalon fekszik. A férfi szerencséjére a rokonai, barátai és az alkalmazottai összefogtak, így a felvonulásra sikerült kitakarítani és kiszárítani a kocsmát.

A kár azonban így is meghaladja a 7 ezer eurót, és Flaherty attól tart, hogy a deszkapadlót is kell cserélniük, annyira megrongálta a sör-árvíz.

Az egy hete történt eset elkövetőjét a rendőrök még mindig keresik, már a lakosság segítségét is kérték. Flaherty állítása szerint tudja, ki lehetett a rosszakarója, azonban a néhány hete Írországban is tomboló hóvihar miatt több biztonsági kamerája is meghibásodott, és még nem volt ideje megszereltetni őket, így kevés a bizonyítéka.

Kommentek:

Top 0