• Külföld
CsR

Beteg vagy egészséges Clinton? Megszólalt az orvosa

Megszólalt az elnökjelöltnő orvosa, aki szerint Clinton egészséges.

Jennifer Palmieri, Clinton kommunikációs igazgatója nyilvánosságra hozta Hillary Clinton orvosának, Lisa Bardacknak a nyilatkozatát, amiben megismétli, hogy a demokraták elnökjelöltje jó egészségnek örvend, és mindazok az orvosi jelentések, amelyeket az ő nevében hoznak nyilvánosságra, hamisítványok.

"Mint Clinton külügyminiszter régi orvosa a kampány idején egy orvosi jelentést adtam ki, és ebben leszögeztem, hogy kiváló egészségnek örvend"

- olvasható Bardack doktornő közleményében.

    Hillary Clinton 2012-ben elesett, agyrázkódást szenvedett, és a koponyájában - a koponyacsont és az agy között - vérrög keletkezett. Ebből felgyógyult, bár mind a mai napig vérhígítót szed. Az elmúlt hetekben azonban felerősödtek az egészségi állapotáról szóló viták, közösségi oldalakon és hírportálokon is egyre több olyan kép és videó jelent meg, amelyen

Clinton furcsának látszó módon rázkódik, megbotlik, vagy el is esik, mintha elvesztette volna az egyensúlyát, és előkerült olyan felvétel is, amelyen a demokraták elnökjelöltje egy kampányrendezvényen beszélve pillanatokig nem találja a szavakat.

A héten a Fox televízióban külön műsorrészt szenteltek Hillary Clinton egészségi állapotának, mások mellett orvosokat is megkérdezve. Donald Trump republikánus elnökjelölt is szóba hozta ezt a héten, amikor az egyik kampányrendezvényén azt állította: Hillary Clintonnak fizikailag sincs meg az ereje ahhoz, hogy szembeszálljon az Iszlám Állam nevű terrorszervezettel.

Breitbart News amerikai lap alapján korábban a Faktor is írt erről. A lap idézte John Cardillót, aki korábban a New York-i rendőrségnél azon a részlegen dolgozott, amely kiemelt fontosságú emberek védelmét látja el. A férfi azt mondta, hogy többeket is ismer, aki nyíltan beszéltek neki a politikusnő egészségügyi problémáiról. "Nem névtelen emberekről van szó, hanem kollégáimról, jó barátaimról, és mindketten egybehangzóan ugyanazt mesélték el nekem. Azt, hogy

Hillary Clintonnak minden egyes beszéde után, legyen szó politikai beszédről vagy közönségtalálkozóról, a színfalak mögött le kell ülnie és csak némi pihenés után indul az autójához"

- mondta a hírportálnak a volt biztonsági szakember.   

Kommentek:

Top 0