• Politika
Faktor

Mobilalkalmazás tanítja profin hazudni a migránsokat, még beszél is helyettük

Beszélő mobilapplikáció segíti a mindenáron maradni akaró migránsokat. A Soros-szervezetek mindenről gondoskodnak....

Amint azt a Magyar Idők hírül adta,  a Soros-szervezetektől speciális szótárt kapnak az Európába igyekvő migránsok, hogy tudják, hol, kinek mit kell mondani, hogy megkapják a szükséges papírokat.

De kapnak még mást is. Soros György sok milliót költött arra is, hogy bármelyik migráns ingyen letölthesse mobiltelefonjára azt az applikációt, amely lehetőséget kínál a hatóságok megtévesztésére is. Az alkalmazást kézről-kézre adják az Európába bejutni akaró illegális migránsok.

A REFUCHAT nevű alkalmazásba - amely az applikációs áruházakból pillanatok alatt letölthető - előre beletáplálták  azokat a kijelentéseket, akár hamis állításokat, melyek révén könnyebb bejutni, sőt papírokat szerezni egy európai országban. Lehet választani azok között a lehetőségek között, amelyek hallatán azonnal megindul a menekültügyi eljárás.

Meg sem kell szólalnia a migránsnak, csak egy gombnyomás, és a hangos szótár akár ki is mondja a migráns helyett, hogy őt milyen módon üldözik, mondjuk azért mert homoszexuális. Előre elkészített lehetőségeket tápláltak bele az applikációba az üldöztetés különféle válfajairól. A szorgos Soros-aktivisták felvilágosítással is szolgálnak, hogy mit kell megnyomni az applikációban, hogy hatásosan kérhessen menedékjogot valaki.

A REFUCHAT nevű alkalmazást ingyen töltheti le a migráns, s mellé jár még egy gyorstalpaló is, hogy mit kell benne megnyomni, hogy a hatóságok elhiggyék róla, hogy őt tényleg üldözik. Mivel a politikai üldöztetéshez ajánlatos valamiféle dokumentációt is bemutatni, az alkalmazás elsők között a nehezebben cáfolható szexuális üldöztetés lehetőségeit ajánlja típusmondatként a migránsoknak.

Csak egy gombnyomás, és máris azt mondja az applikáció a migráns helyett:

"Üldöznek, mert transznemű vagyok!" "Üldöznek, mert meleg vagyok!"

Hangos szótárprogram is jár mellé

Sorosék a nyelvi nehézségek leküzdésére ezen túl hangos szótárprogramokat is készítettek a migránsoknak, amelyek akár arab vagy urdu nyelvről azonnal lefordítják azokat a mondatokat, amelyekkel akár hazug indokokkal menedékjogot lehet kérni. A Soros-aktivisták készséggel segítenek, hogy mit üssenek be a migránsok a szótárprogramba, ami tehát beszél is helyettük. Azokat a nyelveket programozták bele az alkalmazásba, ahonnan a legtöbb migráns várható, illetve az Európai Unió azon országoknak a nyelvét, melyek a legtöbb migránst kell, hogy fogadják. A Soros-féle alkalmazás pillantnyilag 18(!) nyelven beszél

Segítségével a legelszántabb migránsok akár hormonokat és tesztoszteront is kérhetnek a határőröktől...

Minderről bárki meggyőződhet, aki valamelyik applikációs áruházból letölti a REFUCHAT nevű ingyenes alkalmazást. vele azokban az országokban, ahol a hatóságok hagyják félrevezetni magukat.

Kommentek:

Top 0