• Kultúra
Papp Tímea

Beszállás! M2 Télapó Expressz indul a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba!

Már szinte hagyomány: közelegnek az ünnepek, és ez egyet jelent azzal, hogy az M2 Télapó Expressz idén is kigördül a Nyugati pályaudvarról december első hétvégéjén, hogy elvigye a gyerekeket és családjukat a Vasúttörténeti Parkba.

A résztvevők idén december 1-én, 2-án és 3-án gőzmozdonnyal húzott ünnepi vonaton utazhatnak manócskák kíséretében, hogy ott egy felejthetetlen mikulás és adventi programon vegyenek részt, ahol találkozhatnak Süsü sárkánnyal, a Tévé Macival, és a népszerű Hetedhét Kaland műsorvezetőivel: Ádámmal és Napsugárral is!

Mindhárom napon kétszer, délelőtt és délután is csodás programok várják a gyerkőcöket: az Orient Csarnok színpadán fellép az Eszter-lánc Mesezenekar, ezután megérkezik a várva várt Télapó is! Feldíszített gőzmozdonyán érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek egy-egy mikuláscsomaggal kedveskedjen. A csomagkiosztás után lehetőség lesz fotót is készíteni a Télapóval és a manóival.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A legkisebbeket számos adventi meglepetés várja, többek között olyan izgalmas programok, mint a Maci-Pecó, vagyis a Tévé Maci szobája, az igazán bátrak pedig kipróbálhatják magukat műsorvezetői szerepben is a Hetedhéd Gyerekhíradóban. A szervezők számos kreatív, kézműves programmal, angyalka készítéssel és különleges homokkép festéssel várnak mindenkit.

  December első hétvégéjén a Vasúttörténeti park Orient-csarnokának minden zuga csupa vidámság és kacagás lesz, ahol arcfestéskalandos játékok és megannyi kóstolásra váró finomság közül lehet majd választani.

  Jegyek már elővételben online megválthatóak a http://www.vasuttortenetipark.hu/ex/M2TelapoExpressz oldalon!

  A rendezvény támogatója az M2 – A biztonságos gyerekcsatorna. Nincs reklám, csak biztonságos, szórakoztató gyerekműsorok. M2 - A barátod!

  Kommentek:

  Top 16