• Krimi

Besétált a felüljáró alá, majd nyomtalanul eltűnt a 20 éves lány

Rejtélyes körülmények között tűnt el a 20 éves kakucsi Majoros Vivien. A lány reggel fél ötkor egy születésnapi buli után elbúcsúzott a barátjától, a buszhoz indult. Besétált egy felüljáró alá, azóta nem látták.

Családja, barátai és a rendőrség is keresi a 20 éves Majoros Vivient. A lány valóban rejtélyes körülmények között tűnt el a Népligetben. Vivien a Liget Clubban szórakozott, születésnapot ünnepeltek a barátaival.

A Blikk úgy tudja fél ötkor indult el onnan, amit még rögzített egy ipari kamera. A térfigyelő kamera felvételein jól látszik, ahogy besétál egy felüljáró alá, onnan azonban már nem  jött ki. Csak pár olyan méter van, amit nem lát a térfigyelő kamera Vivien ezen a pár méteren tűnt el.

EZT IS AJÁNLJUK:

    "Vivi nagyon lelkiismeretes lány, már az egyetemre készült, itthon pedig vigyázott a kistestvéreire, amíg én dolgoztam. Szombaton születésnapot ünnepeltek a barátaival. Amikor szembesültem vele, hogy már rég haza kellett volna érnie, elkezdtem telefonálgatni: körbehívtam a barátait, hogy nem tudják-e, hol van a lányom – mondta  Blikknek az anya, aki bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök kihallgatták a barátokat, sőt még a szórakozóhely alkalmazottait is, ám a nyomozás eddig nem hozott eredményt. Azt kérik, hogy aki bármit tud a lányról, az szóljon a rendőröknek.

    Top 16