• Krimi
Faktor

Felesége és gyermeke szeme láttára gyilkolták meg az édesapát, tévedésből

A 35 éves Szergej Popkovot egy bérgyilkos végezte ki felesége, és 9 hónapos kislánya előtt. Később kiderült, hogy a gyilkos nem is Popkov megölésére kapott megbízást.

Egy szerelmi háromszög megszüntetésére bérelte fel a gyilkost egy üzletember, Vladiszlav Koshelev. Meg akarta öletni riválisát, Alexej Dymát, aki Szergej sógora volt.

Illusztráció.

Illusztráció.

A 36 éves Dyma orosz sztárséf, akinek televíziós műsora is van. A férfi nemrégiben költözött össze a 28 éves Eakterina Kuchinával, Koshelev pedig ettől lett elviselhetetlenül féltékeny. Először a nőnek ajánlott egy csomó pénzt (több mint 14 millió forint értékben), ha elhagyja a séfet, de ő nem fogadta el a pénzt, ezért a vállalkozó riválisa megöletése mellett döntött.

Négy bérgyilkost fogadott fel, akiket megkért, hogy Ekaterinát ne bántsák. A gyilkosok azonban összekeverték a séfet Popkovval, akit moszkvai otthonában sokkolóval támadtak meg, mielőtt halálra késelték volna.

Négy hónappal később a séfnél is megjelentek, akit egy baseball ütővel vertek meg, majd megkéselték, de ő túlélte a támadást, mert a szemtanúk mentőt hívtak.

Koshelev elmenekült, az orosz rendőrök pedig 2014 óta körözik, de képet nem tettek közzé róla – írja a Mirror.

Kommentek:

Top 0