• Krimi
Faktor

Dúlt a szerelem, bérgyilkossal ölették volna meg exeiket

Életfogytiglani börtönbüntetés várhat egy párra: a 48 éves Valerie Busick McDaniel és a 38 éves Leon Philip Jacob bérgyilkost bérelt, hogy végezzen exeikkel.

A nő exférjével szeretett volna végezni, a férfi pedig volt barátnőjét ölette volna meg, mivel a nő feljelentette őt. Jacob ugyanis jó ideig követte, majd egyszer bántalmazta is exét, miután a nő elhagyta - írja a New York Post.

Eredetileg Jacob azt tervezte, hogy elraboltatja és megöli a nőt, de később McDaniellel csiszolták ki a pontos tervet. A férfi 10 ezer dollárt ajánlott fel egy embernek, hogy végezzen az ex-barátnővel, viszont a bérgyilkosjelölt azonnal értesítette a rendőrséget. A megbeszélt találkozóra a bérgyilkos egy álruhás rendőrrel, Jacob pedig McDaniellel érkezett.

A pár azt kérte a "bérgyilkosoktól", hogy álcázzák a gyilkosságokat autólopásnak - ezért áldozatonként 10 ezer dollárt ajánlottak fel. A második találkozóra azonban már több rendőr is érkezett, a párt őrizetbe vették. Ha elítélik őket, akár életük végéig is börtönben maradhatnak.

Kommentek:

Top 0