• Krimi
Faktor

Megverte utasát a taxis: egy doboz sör miatt szabadultak el az indulatok

A sofőr és az utas nézeteltérése végül tettlegességig fajult.

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a taxissal szemben a Berettyóújfalui Járásbíróságon. Tavaly szeptember 16-án a hajnalban a sértett barátaival Berettyóújfaluban egy szórakozóhelyre akart elmenni, ezért a belvárosban taxit hívtak.

Az odaérkező kocsit a vádlott vezette, a társaság beült az autóba, de a taxis akkor észrevette, hogy a sértettnél egy bontott dobozos sör van. Felszólította őt, hogy az italt tegye ki a járműből, az utas azonban erre nem volt hajlandó, inkább kiszállt és gyalog indult tovább.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

Röviddel ezután, néhány utcával arrébb az egyedül haladó sértett a szemből közeledő taxiban felismerte a vádlottat. Amikor az autó a közelébe ért, a sértett bosszúból bemutatott neki. A vádlott ezt látva gyorsan megállt, a férfi után ment és meglökte, majd a nála lévő, ismeretlen, 30 cm hosszú eszközzel a fején ütötte. Ezután a férfi el akart menekülni, a vádlott azonban visszarántotta és az ismeretlen tárggyal testszerte többször megütötte.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló repesztett és zúzódásos sérüléseket szenvedett, de figyelemmel a bántalmazás módjára, eszközére, a fejtetőn bekövetkezett repesztett sérülésre, a vádlott szándéka súlyosabb sérülés okozására irányult.

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség a vádlott ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a Berettyóújfalui Járásbíróságon. A vádiratban felfüggesztett börtönbüntetést kértek ellene - írja az ügyészség.

Kommentek:

Top 0