• Krimi
Faktor

Benzinkutasok lopták el a nő táskáját

A hajdúnánási rendőrök elfogtak három benzinkutast, akik ellopták egy ukrán nő táskáját. A benzinkutasok végig tagadták a lopást, de a kamera mindent felvett.

A nő vasárnap este kilenckor Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében vette észre, hogy nincs meg a táskája. A nő és családja autóval visszament az M3-as autópálya görbeházi szakaszán, ahhoz a benzinkúthoz, ahol korábban megálltak tankolni. Biztos volt benne, ott felejtették a táskát. A benzinkúton az alkalmazottak nem akartak nekik segíteni.  Azt állították, nem értik miről beszélnek, és a rendőrséget sem akarták értesíteni.

Ezt a táskát lopták el
Fotó: police.hu

Ezt a táskát lopták el Fotó: police.hu

A nő ezért maga hívta fel a Hajdú-Bihar megyei rendőrség ügyeletét. A rendőrök kimentek a benzinkúthoz, de a dolgozók velük sem akartak együttműködni. A kamerák felvételeit kellett megnézni ahhoz, hogy kiderüljön az igazság. A felvételeken látható volt, ahogy az alkalmazottak elteszik a női táskát. A táska azért volt nagyon fontos az ukrán nőnek, mert benne volt az útlevele, egy drága napszemüveg és rengeteg készpénz.

Rengeteg pénz volt a táskában
Fotó: police.hu

Rengeteg pénz volt a táskában Fotó: police.hu

A rendőrök átkutatták az öltözőszekrényeket, és az egyik férfi szekrényében meg is találták a táskát. A férfit és a két másik alkalmazottat is bevitték kihallgatásra - írta a police.hu.

Top 0