• Sport

Benzema hazudott a szexbotránnyal kapcsolatban

Újabb információ derült ki a Real Madrid és a francia labdarúgó-válogatott csatáráról, Karim Benzemáról a szexbotránnyal kapcsolatban. Most éppen azt állítja, hogy hazudott bizonyos dolgokról, például nem is látta a szexvideót válogatott csapattársáról, Valbuenáról.

Fotó: Europress - Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Fotó: Europress - Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

A Real Madrid csatára valamikor biztos, hogy hazudott. Vagy akkor, amikor, Valbuenának azt mondta, látta a videót, vagy akkor, amikor a Le Parisien szerint azt mondta a január 28-i tárgyaláson, hogy nem látta.

Azt kellett volna mondjam, hogy nem láttam. Csak megjátszottam az egészet. Úgy beszéltem róla, mint egy filmről, amit valójában soha sem láttam

- mondta Benzema a tárgyaláson. Emiatt a videó miatt volt előzetesben Benzema, mert közvetítő volt a zsarolási ügyben. Erről egyébként egy hangfelvétel is előkerült, ahogy korábban is megírtuk, Benzema egy gyerekkori barátjával (aki bűnöző lett) beszélt a zsarolásról. Abból a beszélgetésből egyébként egyértelműnek tűnik, hogy látta a videót.

A botrány miatt Benzema ugyan játszhat a Real Madridban, de a francia szövetség eltiltotta a válogatottban való szerepléstől.

A mostani fejleményeket Benzema ügyvédje nem kommentálta.

Top 0