• Krimi
Faktor

Megrázó dolgok derültek ki a kisdiákról, akit elcsábított békési tanára

Az esetről először a Kékfény hétfő esti riportjából lehetett hallani. A békési informatikatanárt a repülőtéren tartóztattak fel, vele volt 11 éves tanítványa is, Londonba akartak eljutni, a gyermek szüleinek tudta és beleegyezése nélkül.

Illusztráció.

Illusztráció.

A kisfiút a reptérről hazavitték, a fér­fit pedig másnap bíróság elé is állították. Jelenleg előzetesben van, amíg vizsgálják, hogy volt-e a gyermek és közte szexuális kapcsolat.

Kiderült, hogy a kisfiú iskolájában Sz. Zoltán nem tanított, a gyerek szakkörre járt hozzá egy másik intézménybe.

EZT IS AJÁNLJUK:

    „Mióta feltartóztatták őket a reptéren, a diákunkat egy kórház pszichiátriáján kezelik" - mondta el a Borsnak Kovács Dániel, a fiú általános iskolájának igazgatója. "Múlt hétfőn értesültem a történésekről, még nem észlelek a gyerekeken traumát, de ez nem jelent semmit, hiszen nagyon friss az ügy” – tette hozzá.

    Sz. Zoltán úgy akart megszökni a gyerekkel, hogy hamis igazolványokat rendelt magának és a fiúnak Egyiptomból több százezer forintért. Levágta a fiú haját, befestette a szemöldökét és még piercinget is adott neki. A kisfiút azért nem keresték éjszaka a szülei, mert a gyerek azt mondta, hogy a nagymamájánál alszik. Az iratokat vizsgáló személyzetnek feltűnt, hogy az igazolványok hamisak. A tanárnál pedig szexuális segédeszközöket is találtak. A férfi ellen egyébként már korábban is indult egy eljárás: akkor gyerekpornót találtak a laptopján.

    Az édesanya pedig megdöbbentő nyilatkozatot adott a Kékfénynek: „A fiam rám haragszik, mert megtettem a feljelentést. Nem tudja, hogy mitől óvtuk meg. Nem tudom, mikor jön rendbe a kis lelke, és hogy mikor tér vissza hozzám.”

    Kommentek:

    Top 16