• Belföld
Faktor

Ezt mondja a férfi, akinek a plázában az ölébe zuhant egy baba

Az is kiderült, hogy mi okozhatta a balesetet.

A kicsihez mentőt riasztottak, de nem esett komolyabb baja. (Képünk illusztráció.)

A kicsihez mentőt riasztottak, de nem esett komolyabb baja. (Képünk illusztráció.)

Csak a szerencsének köszönhető, hogy túlélte az esést az a kisbaba, aki kizuhant a békéscsabai pláza első emeletéről, de komolyabb baja nem esett. A tizenöt hónapos fiú ugyanis a magasból éppen egy a földszinten kávézó férfire pottyant.

A kávézó „U” alakú, párnás foteljében üldögéltem. Éppen telefonáltam, amikor a semmiből egyszer csak az ölembe pottyant a baba

– mondta a Blikknek Ludányi György. A gyerek egészen pontosan a férfi vállára esett, majd onnan az asztal szélére, és onnan a fotelbe. A kicsire vigyázó nagymama azonnal lerohant az emeletről. Bár közel hat métert zuhant, az unoka mindössze horzsolásokat szenvedett.

Minden nagyon gyorsan történt, a biztonsági őrök azonnal hívták a mentőket. Rengeteg ember körénk sereglett, mire észbe kaptam, a gyerek már a mentőben volt

– tette hozzá a férfi, akit nagyon megviseltek az események, és nagyon örül, hogy a csöppségnek nem esett komolyabb baja.

A portál szerint a balesetet az üveglapokból álló korlát egy hiányzó darabja okozhatta. Így a korlát két vas­oszlopa között elegendő hely maradt ahhoz, hogy a gyerek teste és feje is átférjen rajta. A hiányzó lapot néhány órán belül pótolták.

Kommentek:

Top 0