• Krimi
Faktor

Bosszút állt a békési férfin, akinek csak a szexre kellett

A férfi olyan részeg volt, hogy elaludt, a nő pedig ezt használta ki.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

A kétegyházi férfi június 30-án Békéscsabán volt és – mivel nagyobb összegű készpénzzel rendelkezett – elhatározta, hogy szórakozni fog. Ezért telefonon felhívta a 29 éves sarkadi nőt, aki korábban is szexelt már vele pénzért, és most is erre kérte. A vádlott beleegyezett, így a sértett taxival Sarkadra ment a nőért, majd együtt Békéscsabára indultak.

Az út során a férfi kérésére a taxi többször megállt italmérő helyeknél, ahol a sértett alkoholt ivott. Békéscsabán egy panzióban kivettek egy szobát, majd a sértett előre átadott a vádlottnak 13 ezer forintot a szexuális szolgáltatásért, viszont olyan részeg volt, hogy az aktus megkezdésekor elaludt.

A vádlott, látva a sértett állapotát, elhatározta, hogy bosszút áll, mert a férfi sokszor megalázóan bánt vele. A vádlott a magatehetetlen sértettől elvette a pénztárcáját, az abban lévő 80 ezer forint készpénzzel, illetőleg személyes iratokkal és bankkártyákkal együtt, majd a szoba ajtaját kívülről kulcsra zárta és gyalog elindult haza. Útközben a kulcsot egy bozótosba, míg a pénztárcát az iratokkal és bankkártyákkal együtt az Élővíz-csatornába dobta.

A Békéscsabai Járási Ügyészség a nőt kifosztással, személyi szabadság megsértésével, négy rendbeli közokirattal való visszaéléssel, valamint két rendbeli bankkártyával való visszaélés vétségével vádolja. 1 évtől 7 és fél évig terjedő börtönre számíthat. A járási ügyészség a vádlottal szemben próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést kért, valamint azt, hogy a bíróság 80 ezer forint vagyont kobozzon el tőle, és kötelezze őt a nyomozás során felmerült közel 70 ezer forintos bűnügyi költség megfizetésére.

Az eljárás a Békéscsabai Járásbíróság előtt folytatódik - tájékoztatott Dr. Veress Gabriella főügyész.

Kommentek:

Top 0