• Krimi
Maksa Mónika

Bedrogozták hét hónapos kisbabájukat a szülők

A 7 hónapos baba véréből metamfetamint mutatott ki a drogteszt. A gyerek szüleit a Saline megyei rendőrök letartóztatták és a csecsemő bedrogozásával, valamint a gyerek jólétének veszélyeztetésével vádolják őket.

A 7 hónapos Tamara Manson egy arkansasi kórházban gyógyul, és az állam tisztviselői gondoskodnak róla. Szüleit, Kevin Mansont és Jennifer Edwards-ot már letartóztatták.

Kevin Manson és Jennifer Edwards. Forrás: Saline megyei rendőrség

Kevin Manson és Jennifer Edwards. Forrás: Saline megyei rendőrség

A család egyik rokona, Stacy Watkins azt mondta a Mirrornak, hogy nem lepte meg az eset, de mégis felfordul tőle a gyomra. Örül, hogy a gyerek biztonságban van, és reméli, hogy felépül, de egy gyereknek sem kívánja, hogy elszakadjon a szüleitől. Azt mondta, hogy az lett volna a legjobb, ha a szülők leszoktak volna a drogozásról a gyerek miatt.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A Saline megyei rendőrök péntek reggel mentek el a pár otthonába, miután gyerekük kórházba került. A kórházban a baba szervezetében metamfetamint találtak.

    Jeff Silk, Saline megye egyik rendőre azt mondta, hogy még a legrégebb óta szolgáló rendőrök szívét is megrendítette volna az eset. A rendőrök azt kérték, hogy az arkansasiak imádkozzanak a babáért. Stacy Watkins azt mondta, hogy megsemmisítő hír lenne, ha a gyerek nem élné túl.

    Top 16