• Külföld

David Beckham is az Unió mellett kampányol

Az angol válogatott, a Manchester United és a Real Madrid volt csillaga közleményt adott ki a csütörtöki nagy-britanniai népszavazás előtt, amin arról döntenek a britek, hogy maradjanak-e az Európai Unióban vagy kilépjenek belőle.

Forrás: Britain Stronger in Europe Facebook oldal

Forrás: Britain Stronger in Europe Facebook oldal

A gyerekeinknek és az ő majdani gyerekeiknek együtt kell szembenézniük a gondokkal és nem külön-külön. Ezért szavazok én a maradás mellett.

Elhivatott vagyok az országom iránt és akármi is lesz a csütörtöki szavazás eredménye, mi mindig nagyszerűek leszünk. Mindkét oldalnak megvan a joga a saját véleményéhez és ezt mindenkinek tiszteletben kell tartania.

A legjobb éveimet a gyerekkori klubomban, a Manchester Unitedben játszottam. Fiatal brit játékosokból álló maggal nőttem fel. …de az ír Roy Keane vezetésével, Peter Schmeichel dán kapussal és a francia Eric Cantona képességeivel lettünk jobbak és sikeresebbek.

Szerencsém volt, hogy együtt játszottam és éltem Madridban, Milánóban és Párizsban Európa és a világ minden tájáról származó csapattársakkal. Vibráló és egymáshoz kötődő világban éltünk együtt, így voltunk erősek – írta David Beckham a maradás melletti Facebook kampányoldalon.

Kommentek:

Top 0