• Belföld
Tóth Balázs

Be­je­len­tet­ték a Bu­da­pest Park x Uni­cef se­gély­kon­cert fel­lé­pőit

Véget ért a tit­ko­ló­zás, mától nyil­vá­nos a lista, íme a Bu­da­pest Park x UNICEF Se­gély­kon­cert fel­lé­pői

  • BAGOSSY BROTHERS COMPANY
  • BLAHALOUISIANA
  • CARAMEL
  • LÓCI JÁTSZIK
  • MAGNA CUM LAUDE
  • PARNO GRASZT
  • PUNANNY MASSIF
  • SUPERNEM

Június 16-án, Apák napján 8 élvonalbeli magyar együttes és művész ad monstre koncertet, a jegybevétel pedig teljes egészében az UNICEF Magyarország legnehezebb sorsú gyerekeket segítő munkáját támogatja.

A szervezők hosszas titkolózás után jelentették be a line-upot. A fellépők mind a legismertebb számaikat hozzák el, hogy hatalmas bulit csapjanak a nyár egyik legizgalmasabb zenei eseményén. A közönség amellett, hogy életreszóló élménnyel gazdagodhat, jó ügyet is támogat jegyvásárlásával.

A Budapest Park és az UNICEF Magyarország a már bejelentett előadók mellett további meglepetéseket is tartogaterre a különleges estére. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel érdemes a jegyeket már elővételben beszerezni a nyár legnagyobb szabású hazai koncertjére! Ráadásul minden megvásárolt belépővel nehéz sorsú gyermekeket támogatsz.

„Minden együttes, előadó az első szóra az ügy mellé állt és a fellépési díjáról lemondva vállalta, hogy a zsúfolt nyári programja ellenére is a gyerekekért zenéljen. Köszönjük nekik az elhivatottságukat. Fontos lehetőség ez az UNICEF Magyarország számára, hogy bemutassa hazai és globális programjait, amelyek egytől egyig azt a célt szolgálják, hogy minden gyerek egészséges, biztonságos, boldog gyerekkort élhessen meg”

– mondta Mészáros Antónia, az UNICEF Magyarország ügyvezető igazgatója.

„Felemelő érzés, hogy egy ilyen jelentős esemény szervezésében részt vehetünk az UNICEF csapatával és a fellépőkkel együtt. Úgy gondoljuk, hogy a nehéz sorsú gyermekek támogatása mindennél fontosabb. Ezért szeretnénk minden tudásunkkal hozzájárulni, hogy ez a Live Aid inspirálta rendezvény felhívja a figyelmet erre a problémára, illetve ráerősítsen arra, hogy mindnyájunk kötelessége segíteni az elesetteken nem csak Magyarországon, de a világ bármely pontján."

- tette hozzá Pálffy András, a Budapest Park alapítója.

A műsorvezető Istenes Bence lesz.

További meglepetések hamarosan!

A Facebook-eseményt itt tudod megnézni, jegyeket itt rendelhetsz.  

Kommentek:

Top 0