• Krimi
Gyöngyösi Lilla

Újra börtönbe mehet a focista, aki kutyákkal etette meg a barátnője feldarabolt holttestét

A brazil kapus csak néhány évig volt börtönben a szörnyű bűncselekmény miatt, már újra játszik.

Újra letartóztathatják Bruno Fernandest a barátnője meggyilkolása miatt. A brazil főügyész ugyanis újra a focista letartóztatását kérte, miután a férfit februárban szabadon engedték, mindössze a büntetése harmadának letöltése után.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A férfi 2010-ig a legnépszerűbb brazil focicsapatban, a Flamengóban játszott. 2013-ban 22 év börtönre ítélték a volt barátnője, Eliza Samudio meggyilkolása miatt. A bíróság februárban feltételesen szabadlábra helyezte a férfit, mivel fellebbezett az ítélete ellen. A 32 éves Fernandes azóta egy másodosztályú csapatban játszik. A büntetésének alig a harmadát ülte le, ha az ítélet előtti fogva tartását is beleszámítjuk.

  Fernandes korai szabadon engedése nagy vihart kavart Brazíliában, leginkább azokat az aktivistákat dühítette fel, akik a nők elleni erőszakkal szemben kampányolnak.

  A legfelsőbb bíróság kedden ül össze, hogy megvitassák az ügyész kérését - írja a BBC.

  A gyilkosság azután történt, hogy Samudio gyerektartást követelt az újszülött gyerekük után, Fernandes viszont nem akart fizetni. A focista barátai bevallották, hogy elrabolták és meggyilkolták a nőt, a feldarabolt holttestet pedig kutyákkal etették meg. Fernandes azt állítja, hogy a barátai elmesélték neki a gyilkosságot, de nem ő bérelte fel őket. 

  Kommentek:

  Top 16