• Belföld
Faktor

Válogatott módszerekkel kínozta a kisfiút a férfi, az anya csak átsétált a másik szobába

A többi gyerek csak tétlenül nézte a történteket.

A férfi börtönbe került. (Képünk illusztráció.)

A férfi börtönbe került. (Képünk illusztráció.)

Párja egyéves kisfiát kínozta a 39 éves G. Róbert Pápán. A férfi 2013 februárjától szeptemberig bántalmazta a nő egyik gyerekét, mert nem tudta feldolgozni, hogy más a fiú édesapja.

G. Róbert ágyba küldte a gyereket, amit nem hagyhatott el, nem játszhatott és az udvarra sem engedték ki. Megtiltotta neki, hogy pihenjen, és védekezzen, ha bántják.

A férfi ezután egyre brutálisabb módon kínozta a fiút: az ágya matraca alá fektette vagy a kezét a rácshoz kötötte úgy, hogy a kicsi nem tudott leülni. A hírek szerint arra is volt példa, hogy hasra fektette, majd a kezeit és lábait összekötözte.

A kisfiú főtt ételt egyáltalán nem kapott, és mostohaapja sokszor úgy megszorongatta, hogy arca elkékült. Többször leöntötte kávéval vagy kólával, egyszer pedig pulóvere kapucnijánál fogva fel is akasztotta - írja a 24.hu. Egy másik alkalommal a kiságy egyik rácsát kivette, majd a többi közé beszorította a kicsi fejét.

Mindezt az édesanya hagyta párjának, csupán átment egy másik szobába, hogy ne lássa a szörnyű kínzást, a többi gyermeke pedig végignézte ezeket. A háziorvos több sérülést is észrevett a fiún, a rendőrség ekkor figyelt fel az esetre. Őrizetbe vették a férfit, aki nem sokkal később már szabadlábon védekezhetett. Ideiglenesen több gyermeket is elvettek a pártól.

A Pápai Járásbíróság kiskorú veszélyeztetése és testi sértés bűntette miatt három év négy hónap börtönre ítélte G. Róbertet, élettársa pedig kiskorú veszélyeztetése miatt három év felfüggesztettet kapott két év szabadságvesztéssel.

Kommentek:

Top 0