• Krimi
Faktor

Helikopter és rendőrautók jelentek meg a csótfai háznál, egy nő életveszélyben került kórházba

A szlovákiai településről több embert is őrizetbe vettek a rendőrök.

Hétfő reggel tucatnyi rendőr és egy kommandós osztag szállta meg a dunaszerdahelyi maffiaügy egyik résztvevőjének, H. Lehelnek a csótfai otthonát.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

A nagyszabású akció keretén belül számos rendőrautóval és egy helikopterrel rohanták le a csótfai birtokot. A rajtaütés során – a Paraméter hivatalosan meg nem erősített információi szerint – a rendőrök két személyt vettek őrizetbe, mégpedig magát H. Lehelt, valamint egy fiatal férfit, aki H. Lehel közeli hozzátartozója.

A portál több, egymástól független forrásból úgy értesült, hogy a gyanúsítottak azért kerültek rendőrségi őrizetbe, mert H. Lehel felesége vasárnap kritikus állapotban került a dunaszerdahelyi kórházba, és fennáll a gyanú, hogy a nő súlyos sérüléseit az említett családtagok okozhatták.

Az üggyel kapcsolatban a Paraméter hivatalos tájékoztatást kért a rendőrségtől, az egyelőre nem érkezett meg.

H. Lehel az utóbbi években többször is reflektorfénybe került, ugyanis az ő csótfai birtokán találta meg a rendőrség több maffiagyilkosság áldozatát, köztük Raisz Szilárd és Raisz Csaba holttestét is. 2016 májusában a hatóságok őrizetbe vették a dunaszerdahelyi alvilág több ismert személyét is, akik jó része azóta is előzetes letartóztatását tölti, és több gyilkossággal, valamint maffiabűncselekménnyel kapcsolatban is folyik ellenük rendőrségi vagy bírósági eljárás. A két évvel ezelőtti rendőrségi akciókhoz nagyban hozzájárult H. Lehel is, aki több gyilkossággal kapcsolatban is együttműködik a rendőrséggel, és jelenleg tanúként tartják számon a szerteágazó ügyben.

Kommentek:

Top 0