• Krimi

Beleset baleset hátán: az M7-esen, nagy a dugó

Szerdán több baleset is történt rövid időn belül. Az M7-es autópályán például két helyen volt baleset, ezért torlódás alakult ki, a 45-ös úton pedig egy ember meg is halt. A 82-es főutat teljesen lezárták.

Az M7-es autópálya martonvásári szakaszán, a 35-ös kilométernél felborult egy kocsi, ketten megsérültek, őket a mentők ápolják. A Letenye felé tartók torlódásra számíthatnak, mert egy sávon helyi irányítással halad a forgalom. A korábbi, 49-es kilométernél Sukoró és Pákozd közelében történt baleset helyszínelése is tart még, emiatt Martonvásárnál és a Velencei-tónál is torlódás van. Ott egy ember sérült meg.

A 45-ös főúton halálos baleset történt. Két autó karambolozott, az egyik árokba hajtott Hódmezővásárhely és Szentes között. Egy ember a helyszínen meghalt, egy másik pedig megsérült. A mentés 11 óra után kezdődött, de egy ideig eltarthat, a főút érintett szakaszát a munka idejére lezárták.

A 82-es főúton, Veszprémvarsánynál két autó ütközött. A műszaki mentés megkezdődött, de a 82-es főutat teljesen lezárták. A mentők két sérültet vizsgálnak - írja a katasztrófavédelem.

Kommentek:

Top 0