• Krimi
Faktor

Felmászott egy tini a nagykőrösi vonatra, teste 70 százaléka összeégett

Szinte azonnal áramütés érte a fiatalt.

Lángba borult a 15 éves fiú teste, amikor áramütés érte a nagykőrösi állomáson lévő tehervonat tetején. A tini testének 70 százaléka megégett.

Szörnyű balesetbe torkollott há­rom tini péntek esti szórakozása Nagy­kőrösön. Az egyik 15 éves fiú este kilenc óra körül felmászott a hármas vágányon lévő tehervonat te­tejére, ahol pillanatok alatt áramütés érte, azonban csodával határos mó­don életben ma­radt.

Társai a segítségére siettek, és a Bors szerint a mentők sokáig küzdöttek a szerencsétlenül járt fiú életéért, órákig tartott, amíg szállítható lett, és végül súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Sem füvet nyírni, sem locsolni nem szabad a vágányok kö­zött. Nem tudom, hogy gondolhatták, ennyi idősen már felelősségteljesebben kellene viselkedni. Elszomorító, hogy a fiatalok játszótérnek használják a vasútállomást

– mondta a Borsnak egy közmunkás, Erdős László, aki minden napját az állomáson tölti.

A Bors információi szerint a három fiatal fiú az egyik közeli utcában lakik, és sötétedés után lo­póztak be a MÁV területére. Eddig tisztázatlan okokból egyikük felmászott a másnapi indulást váró, a vasúti mérleg mellett parkoló cementszállító tehervonatra. Az óriási feszültség miatt a fiúnak meg sem kellett érintenie a felsővezetéket, szinte azonnal hatalmas erejű áramütés érte. A baleset körülményeit a Nagykőrösi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Kommentek:

Top 0