• Külföld
Faktor

Szabolcs miatt bénult le barátnője: elhagyta a lányt a baleset után

"Szabolcsnak nincs szíve" - mondta a megtört lány, akinek az egész élete megváltozott.

A lány lebénult. (Képünk illusztráció.)

A lány lebénult. (Képünk illusztráció.)

Európai elfogatóparancsot adtak ki egy magyar férfi ellen, mert az általa okozott autóbalesetben ír barátnője lebénult. Szabolcs új életet kezdett Máltán, mégsem tudják elkapni.

Megrázó történettel állt a nyilvánosság elé Észak-Írországban egy 19 éves lány. Anastassiya Phillips 2015 márciusában szenvedett autóbalesetet. A kocsit az akkor már egy éve vele élő magyar párja, B. Szabolcs vezette. A ka­rambolt a fiatalember megúszta, Anastassiya azonban többszörös nyak-, csigolya- és bordatörést szenvedett. Azóta tolókocsiban él.

Szabolcs a kórházban egyszer meglátogatta a lányt, de hamar eltűnt. Kétszer jött csak vissza az országba, hogy meglátogassa a nővérét. Anastassiya családja teljesen összeomlott.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A rendőrség csak idén augusztusban adott ki európai elfogatóparancsot Szabolcs ellen, miközben a férfi teljesen új életet kezdett. Egy olasz lánynak kezdett udvarolni, idén szeptemberben feleségül vette Olaszországban. Anastassiya családja a várható esküvőt jelezte a hatóságoknak, de a férfi azóta is szabadon utazgat, az útlevele is megvan. A család nem bízik abban, hogy a férfit valaha elfogják - írja a Bors.

    Reménykedem, hogy egy nap újra tudok majd járni, de az életem felborult. Ott kell hagynom az iskolát, mert nem tudok megbirkózni a fájdalommal. Nem tudom, merre tart az életem. Szabolcsnak nincs szíve

    – mondta szomorúan Anastassiya.

    Kommentek:

    Top 16