• Krimi
Faktor

Beleharapott a rendőr karjába, bilincs kattant a bajai nő csuklóján

A 34 éves nő március 15-én este Baja belvárosában üvöltözve veszekedett a volt élettársával. Valaki rájuk hívta a rendőröket, akik felszólították, hogy igazolja magát.

Ő azonban nem volt erre hajlandó. El akart menni a helyszínről, és az egyik rendőrt egyszer arcon is ütötte. A rendőrök elő akarták állítani a Bajai Rendőrkapitányságra, ezért egy másik egyenruhás elkezdte megbilincselni az agresszíven viselkedő nőt, ő erre a jobb karjába harapott. Végül sikerült előállítani a vádlottat, akit őrizetbe is vettek.

A nő nem volt együttműködő.

A nő nem volt együttműködő.

A bántalmazás miatt a megharapott rendőr a karján, míg társa az arcán szenvedett 8 napon belül gyógyuló sérülést. Mindketten kérték a nő megbüntetését könnyű testi sértés miatt is.

Az ügy nyomozását átvevő kecskeméti nyomozó ügyészek a házi őrizetben lévő nőt hivatalos személy elleni erőszak és 2 rendbeli könnyű testi sértés miatt április 12-én gyorsított eljárásban a Bajai Járásbíróság elé állították. A nő mindent beismert.

A bíró az ügyész indítványával egyezően bűnösnek mondta ki a vádlottat és 2 év börtönre ítélte, amelynek végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette. Az ítélet jogerős, senki sem fellebbezett – tájékoztatott az ügyészség.

Kommentek:

Top 0