• Külföld
Faktor

Bőröndbe rejtett holttestet találtak a kínai aluljáróban

Egy 19 éves kínai férfi meggyilkolta a barátnőjét.

Egy 19 éves hongkongi férfi igazi szörnyűséget követett el: megölte barátnőjét, majd a holttestét egy táskába tette. A 20 éves Poon Hiu-wing maradványait egy bőröndbe rejtve, a tajpeji aluljáróban találták meg a rendőrök.

Poon Hiu-wing és szerelme Chan Tung-kai egy tajpeji hotelben ünnepelték a Valentin-napot, de a romantikusnak induló este tragikusan végződött.

A barátnője meggyilkolásával gyanúsított 19 éves Tung február 17-én már egyedül hagyta el a hotelt, amiben barátnőjével szobát béreltek. A szálloda dolgozói semmi szokatlant nem észleltek, bár elmondásuk alapján hihetetlenül nehéz volt a fiú bőröndje, és furcsállták, hogy a lány nem hagyta el az épületet.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Miután a táskában megtalálták a Poon Hiu-wing maradványait a halottkém megállapította, hogy egy párnával fojtották meg - írta a The Sun.

    Az utcai kamerák felvételein jól látható, hogy a férfi egy nagyon nehéz rózsaszín bőrönddel megy be a metróaluljáróba, mielőtt ott megszabadult volna attól. A rendőrség a videó alapján azonnal feltételezte, hogy abban lesz az áldozat holtteste, és nem is tévedtek.

    Top 16