• Belföld
Faktor

A TEK is kivonult, hat embert fogtak el Debrecenben

Aztán egy tucat kábítószer-fogyasztót is előállítottak.

A hajdú-bihari rendőrök, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeivel és a Cívis Közterületi Támogató Alosztállyal közösen hat gyanúsítottat fogtak el Debrecenben november 28-án.

A nyomozás adatai szerint Sz. Gábor, K. Imre és V. Tamás bűnszövetségben árulta a kábítószert. A nyomozók a gyanúsítottaknál tartott kutatás során – az elsődleges szakértői vélemény szerint – amfetamint, extasy tablettát, kokaint, tiltott teljesítményfokozó szereket, Magyarországon forgalomba hozatali engedély nélküli egészségügyi termékeket és a terjesztéshez szükséges eszközöket találtak.

Az ügy felderítése során a nyomozók látókörébe került két debreceni és egy nyíradonyi férfi is, akik K. Imrének segítettek az amfetamint kiporciózni. A megalapozott gyanú szerint a 20 éves K.Sz., a 21 éves T. Máté és a 24 éves Ny. Mihály az általuk kicsomagolt kábítószert a megye több városában, bűnszövetségben árulták.

A hat gyanúsítottat a rendőrök a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon kihallgatták és közülük négyet őrizetbe vettek - írja a police.hu. A rendőrök az ügyben még közel egy tucat kábítószer-fogyasztót is előállítottak.

Kommentek:

Top 0