• Külföld
Faktor

Kiköltözött Angliába a magyar nő, aljas ügybe rángatta a többi magyar nőt

A nő a párjával együtt futtatott magyar lányokat.

Illusztráció.

Illusztráció.

Börtön elé néz egy magyar nő és férje Nagy-Britanniában, miután bűnösnek találták őket prostitúció szervezésében – írja a Daily Mail.

A 32 éves Sz. Ivett és párja, Karl Ring luxuséletet élt a bevételből. Azt írják, Magyarországról a nőket egy chelsea-i bérházba vitték, ami „Tíz emeletnyi k**va” néven vált hírhedtté. A ház tulajdonosa egyébként a brit konzervatív kormánypárt multimilliomos támogatója, Christopher Moran, de ő a cikk szerint nem tudott arról, mire használják az ingatlant, aminek bérleti díját Sz. Ivett bankszámlájáról fizették, bérlőként pedig az édesanyját tüntették fel.

A magyar nőket Sz. Ivett az interneten toborozta, és fapados repülőjáratokkal vitte őket Angliába. Egy honlapot is működtetett a pár „Kensingtoni angyalok” címen, ahol több mint száz prostituált szolgáltatásait hirdették. A nőket azzal kecsegtették, hogy 300 fontot is kereshetnek egy nap, bevételeiket pedig el kellett felezniük Sz. Ivettékkel, akik több mint 600 ezer fontot kaszáltak az üzleten.

Sz. Ivett azt mondta, nem gondolta, hogy bármi rosszat tenne, mert szerinte a nők elégedettek voltak az üzlettel. Ennek ellenére természetesen bűnösnek találták a párt, ítéletet később hirdetnek ügyükben. A bíróságon egy nő arról is beszélt, hogy a pár kapcsolatban állt egy dílerrel, aki rendszeresen hordott kokaint nekik, amiből a pár is fogyasztott.

Kommentek:

Top 0