• Krimi
Faktor

"Azt hittem, a péniszem mérete miatt sír" - így védekezett az erőszakoló

Egy kokainban és pezsgőben gazdag party után erőszakolta meg egyik munkatársát egy bróker - a férfi annyira kábult volt, hogy azt hitte, a nő a pénisze mérete, és nem az erőszak miatt sír.

Illusztráció

Illusztráció

A 26 éves Daniel Green egy irodai ünneplés után támadta meg a húszas éveiben járó nőt, aki egy íróasztal alatt akart aludni a vadul sikerült party után. Green úgy emlékezett, a nő beleegyezett a szexbe, és mivel már korábban is problémát jelentett a pénisze mérete, amivel gyakran fájdalmat okozott, azt hitte, a nő ezért sír. Valójában azonban megerőszakolta a lányt - írja a Telegraph.

Green már egy ideje találkozgatott a nővel, munka után néha elmentek még inni, de a kezdeti baráti kapcsolaton még nem léptek túl.

Az irodai ünneplés során Green rengeteg alkoholt ivott, és kokaint is fogyasztott, akárcsak a kollégái többsége. Azonban hamarosan vita alakult ki, majd Greent, az áldozatot és két másik embert leszámítva mindenki hazament. A férfi emlékei szerint ők ketten az egyik irodában beszélgettek, flörtöltek, majd csókolózni kezdtek. Aztán a férfi levetkőztette a nőt, és kanálpózban szeretkezni kezdtek, majd pozícióváltáskor Green észrevette, hogy a nő sír. A férfi azt hitte, méretes péniszével okozott fájdalmat a nőnek.

Ezzel szemben a nő azt állította, hogy ő ellenkezett, mert nem akart lefeküdni a férfival, és az aktus során is könyörgött neki, hogy hagyja abba, amit csinál, de a férfi mégis megerőszakolta őt az asztal alatt. Green mindezt tagadja.

Kommentek:

Top 0