• Belföld
CsR

Azt hitte, hogy vicces, ha berakja a cicát a fagyasztóba egy pécsi férfi

A pécsi férfi 5 hátborzongató videót készített egy pár hónapos kismacskáról. Az egyiken például berakta a rémült cicát a fagyasztóba, és csak akkor vette ki, amikor az állat háta már jeges volt.

A pécsi férfi elképesztő brutalitással bánt egy pár hónapos kiscicával, erről felvételeket is készített. Az egyiken például azt örökítette meg, ahogy kiveszi a fagyasztóból a jeges há­tú kismacskát.

Egy másikon közli az állattal, hogy még meg kell tanulnia repülni, de egy idő után bírni fogja, és elhajítja a szoba túlsó végébe. Egy harmadikon nekirúgja a falnak.

A kegyetlen videókat a férfi egy nő mobiljával készítette, akitől a cicát kapta. Utóbbi posztolta a Facebookon a felvételeket, miután megtalálta a készülékén. Amikor baranyai állatvédők is szembesültek a képekkel, azonnal jelentkeztek az állatért. A fiúcica halálra volt rémülve, enni se tudott rendesen, mert minden zajra összerezzent és menekült.

Az első orvosi vizsgálatnál a hasa és a két hátsó lába volt érzékeny, de a fülei sem voltak rendben, így most alaposabb vizsgálat vár rá. Közben új gazdái – az állatvédő Dezső Kármen és férje – feljelentést tettek - írja a Bors.

Kommentek:

Top 0