• Külföld
CsR

Azt hitte, hogy idiótának hívják, mert az anyja folyton így nevezte a 4 éves kislányt

A 4 éves kislány teste tele volt kínzásnyomokkal, ugyanis az anyja és a nő élettársa folyton kikötözték a gyereket. A kislány pedig azt hitte, hogy idiótának hívják, mert az anyja folyton így szólította.

A 6 gyerekes amerikai anya úgy büntette 4 éves lányát, hogy élettársával együtt rendszerint kikötözték a székhez, vagy az ágy lábához. A gyerek teste tele volt mély, kötél nyomokkal.

Az arkansasi férfit és nőt letartóztatta a rendőrség. A kislánnyal nagyon rosszul bántak, a gyerek semmilyen szeretetet nem kapott, ezt az is bizonyítja, hogy amikor a rendőrök megkérdezték tőle, hogy mi a neve, azt válaszolta, hogy idióta. A gyerek egyik testvére alátámasztotta, hogy az anyjuk szinte mindig idiótának nevezte a kislányt. A rendőrségi jelentés hosszan sorolja, hogy milyen sérülései voltak, eszerint mély lila zúzódásokat találtak a fenekén, a hát alsó részén és a lábakon. Az egyik szeme fekete volt és duzzadt, zúzódások voltak a homlokán, hegek az egész hátán és száraz vér a szája sarkában - írja a DailyMail.

Kommentek:

Top 0