• Külföld
Faktor

Azonosították és eltemették halott rokonukat, de a férfi élve tért vissza

A szakértők exhumálják az eltemetett halottat.

Augusztusban röppent fel a hír, hogy a híres torontói zongorista, a nyolcvanéves Scott Cushnie eltűnt. A vakon született férfi blues és rock bandákban játszott az 1950-es évektől, és az Aerosmith-szel is zenélt már - írja a BBC. Egy torontói idősek otthonában élt, amikor nyoma veszett.

Egy kanadai család augusztusban telefonhívást kapott, hogy azonnal menjenek be a halottasházba, hogy ott azonosítsanak egy férfit. Az azonosítás során azt állították, a férfi a rokonuk, így el is temethették. Két hónap múlva azonban a halottnak hitt rokon visszatért.

Nem sokkal később pedig Scott Cushnie egyik barátját azzal hívta fel a rendőrség: azt gyanítják, megtalálták az eltűnt zenészt, csakhogy egy másik család már eltemette.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A rendőrség szerint augusztusban egy autós látott egy idős férfit összeesni az utcán, aki kihívta a mentőket, de a kórházba vezető úton a beteg meghalt. Így egy halottasházba került. Akihez aztán kihívtak egy családot, akik azonosították a testet, és eltemették. 

    A szakértők  exhumálják az eltemetett halottat, hogy biztosan kiderüljön, tényleg Cushnie feküdt-e a sírban. Az értesített barát már biztos abban, hogy az idős zenész az, és azt is mondta, megkönnyebbült, hogy a férfi nem eltűnt, hanem tisztességesen el lett temetve.

    Kommentek:

    Top 16