• Krimi
Faktor

Foga alapján azonosíthatják a holttestet - Köze lehet Fanni halálához az ügynek?

A holttestet hozzávetőleg tíz kilométerre a magyar határtól találták meg.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Már biztos, hogy meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel.

Már hónapok óta a tó fenekén volt az a karok, lábak és fej nélküli test, amire pénteken bukkant a sekély vízben egy Fertő tavi horgász.  A test annyira oszlásnak indult, hogy kriminálszakértőt kellett hívni, hogy megállapítsa, valóban emberi maradványról van szó.

A Krone Zeitung szerint a személyazonosítás huzamosabb időbe telik, mert a fej, amit keresőkutyákkal és búvárokkal péntek este találtak meg egy nádasban, ugyancsak rossz állapotban van. A fogazata alapján próbálják majd kideríteni az áldozat kilétét: átnézik az eltűnéses körözéseket, és amik szóba jöhetnek, azoknál felveszik a kapcsolatot az eltűnt fogorvosával, hogy például panorámaröntgen-képet küldjön.

A Focus azt írta: a ma­gyar rendőrséget is bevonták az ügybe, tehát az itthon eltűnt nők aktáit is átnézik. Hiszen a holttestet hozzávetőleg tíz kilométerre a magyar határtól találták meg - írja a Bors.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon a lap érdeklődésére azt mondták: hivatalos megkeresést egyelőre nem kaptak az osztrák hatóságoktól. Az eset azért sem érdektelen, mert hónapok óta foglalkoztatja a közvéleményt Fanni eltűnése, akit a feltételezések szerint meggyilkoltak, de sehol sem találják a holttestét.

Kommentek:

Top 0