• Belföld
Faktor

Az ügyvéd állítja: VV Fanni barátnőjétől kapta a gyanúsított a kötelet

VV Fanni feltételezett gyilkosa azt mondta korábbi ügyvédjének, a kötelet a lány barátnője adta neki.

Egyre zavarosabbnak tűnik Fanni feltételezett gyilkosának tanúvallomása, aminek részleteit volt ügyvédje osztotta meg a Borssal. A gyanúsított állítólag a lány barátnőjétől kapta a gyilkos kötelet.

Novozánszki Fanni november 20-án tűnt el budapesti luxus- albérletéből. Az apartmanház kamerafelvételei szerint, a gyanúsított B. László vitte és tette be a mélygarázsban parkoló autójába az eszméletlen lányt, aki azóta sem került elő. B. László elismerte, hogy a felvételeken ő van, a bűnrészességét vállalja, de a gyilkosságot ma is tagadja. A rendőrség több nyomot talált, ami arra utal, hogy az egykori tévés már nem él, amit tavaly december 4-én a rendőrség Fanni szüleivel közölt elsőként. Holttestét a mai napig keresik, eddig sikertelenül.

Dr. Brodmann Péter, B. László korábbi ügyvédje és nagybátyja nem titkolózik tovább, amióta kivették a gyilkossági ügyből, egyre több információt oszt meg előzetesben ülő unokaöccse vallomásából. Az már tudott, hogy B. László a nyomozóknak azt állítja: Fanni maga hívta oda őt a lakásába, ahol a lány már sokat emlegetett, titokzatos barátnője, B. Erika nyitott ajtót, és kérte meg a dunaújvárosi férfit, hogy az akkorra már eszméletlen Fannihoz ne hívjon mentőt, inkább vigye el egy kilométerrel odébb, ahol már várják a lányt. Dr. Brodmann Péter szerint ennyi volt a szerepe unokaöccsének Fanni eltűnésében.

EZT IS AJÁNLJUK:
  Fanni barátnője, aki ajtót nyitott, adta Lászlónak a kötelet. László pedig még aznap, a bérelt kocsiból átrakta azt a saját autójába

  – magyarázta az ügyvéd, aki szerint nem csak a barátnő, de mások is részt vehettek a bűncselekményben.

  Dr. Brodmann Péter ügyvéd kizárására a rendőrség nyújtott be kérelmet, hogy a továbbiakban tanúként hallgathassák meg, és DNS-mintát vehessenek tőle. Ugyanis a már említett kötélen, amin Fanni és a gyanúsított DNS-ét is megtalálták, egy harmadik férfi DNS-ét is felfedezték, amit igyekeznek beazonosítani. Viszont az egykori védő a Borsnak azt mondta, hogy a mai napig nem vettek sejtmintát tőle, és a kihallgatása is függőben van hetek óta.

  Szerintem legalább négyen, három férfi és egy nő is szereplő ebben az ügyben. És az is sokatmondó, hogy a mai napig nem találták meg a holttestet, pedig percről percre, minden állomását le tudták követni az eseményeknek. Ez nem véletlen. Egész egyszerűen szerintem nincs holttest, mert a lányt külföldre vitték

  – vélekedik dr. Brodmann.

  Kommentek:

  Top 16