• Külföld
Faktor

Az otthona előtt találták meg holtan az édesanyát

A 42 éves családanya a hétköznapokon visszafogott háziasszony volt, de volt egy titkos élete is.

Kathleen Dawn West magát teljes munkaidős feleségként és anyaként jellemezte Facebookon, de más közösségi médiumokon azzal keresett pénzt, hogy szexi fotókat töltött fel magáról követőinek.

A 42 éves asszonyt az alabamai Birmingham közelében találták holtan, a saját háza előtt feküdt. A hatóságok most azt kutatják, hogy West online tevékenységének van-e köze a halálához - írja a New York Post.

A rendőrség szerint a nőt meggyilkolták, de a körülményeket nem részletezték. Az azonban biztos, hogy az utcát még most is vérfolt csúfítja el a család kétemeletes háza előtt.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A nő halála után hat nappal, még pénteken sem vádoltak meg senkit a gyilkossággal, a nyilvánosság pedig azóta találgat, ugyanis az eset nagyon rejtélyes. Sokan a családjukat féltik, hiszen az anyát a háza előtt találták meg.

  Facebookján rengeteg családi fotót posztolt, más fiókjain azonban szinte teljesen más emberként viselkedett. Instagramon 52 ezer ember követte, és főleg erotikus töltetű képeket posztolt - egészen halálának reggeléig.

  Happy Sinful Sunday
  New pics up on site;)

  Hi;) please check out my subscription  https://t.co/lMgpi9OmgK pic.twitter.com/ehvRljwctC

  — kitty (@kittykatwest75) 2018. január 7.

  Kommentek:

  Top 16