• Külföld
Faktor

Haldoklik a 3 gyerekes anya, mert az orvosa elküldte, hogy a párnától fáj a nyaka

Fej és nyakfájdalmakkal ment a háziorvosához a 37 éves Sophie Morris, akit azzal küldött el az orvos, hogy biztos csak a párnája rossz. Hetekkel később derült ki, hogy agydaganata van és az orvosok már csak 15 hónapot jósoltak a háromgyerekes anyának.

A nő először csak fáradtnak érezte magát és többször fájt a feje, de ezt betudta annak, hogy terhes, miközben dolgozik és két gyereket nevel. Azonban amikor a fájdalmai már olyan erősek lettek, hogy a lépcsőn se tudott felmenni, orvoshoz fordult, aki annyit mondott neki, egyen többet.

Sophie Morris a legkisebb gyerekével. Fotó: Facebook

Sophie Morris a legkisebb gyerekével. Fotó: Facebook

Ezután kettős látása lett és az egyensúlyérzéke is megromlott. Ekkor újra felkereste az orvost, aki szerint csak az fárasztja ki, hogy kisbabája lett. Azt tanácsolta neki, kérje meg a férjét, hogy segítsen többet a gyerekek körül, valamint cserélje ki a párnáját, mert az okozhatja a panaszokat.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Sophie Morris végül felkeresett egy szemészt, aki megállapította, valami nyomja a szemüreget, ezért beutaltatta további vizsgálatokra. Ekkor derült ki, hogy a 37 éves nő agydaganattal küzd. A legkisebb gyereke ekkor csak öt hónapos volt. A cambridgeshire-i orvosok azt mondták neki, már csak 15 hónapja van hátra.

    Egy hatórás műtét során kivették a daganat nagy részét, de a kemoterápiát és a sugárkezelést nem tudták befejezni, mert a nőnek rossz lett a vérképe. Így most háromhavonta jár kontrollra, és kiderült, a tumor elkezdett nőni. Sophie Morris azt mondta, a gyerekeknek nem tudták még elmondani, hogy el fogják veszíteni az anyjukat - írta a Daily Mail.

    Top 16