• Sport

Az Európa-bajnokság végéig marad Storck - videó

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya legalább az Európa-bajnokság végéig Bernd Strock marad. Az is kiderült, mennyi prémiumot kap a csapat a kijutásért.

Az MLSZ vezetőségének sajtótájékoztatója a meghirdetett időpontnál 20 perccel később kezdődött. Ennek oka az volt, hogy a szövetségi kapitány sorsáról szóló elnökségi ülés tovább tartott.

A sajtótájékoztatón aztán Csányi Sándor a válogatott jövőjéről és a prémiumokról is beszélt. Nem született meglepetés, a válogatott élén Bernd Storck marad. A kijutásért több mint 3 és fél milliárd forintot kap az MLSZ az UEFÁ-tól, ennek harmadát osztják szét a játékosok és a stáb között.

A sajtótájékoztatón természetesen Bernd Storck is beszélt a jövőről, illetve Csányi Sándor a Faktor kérdésére elmondta, hogy miért a német szakember maradt a szövetségi kapitány.

Nézze meg videónkon, mit mondtak:

A labdarúgó Európa-bajnokság csoportjainak sorsolását december 12-én tartják Franciaországban. Ez egybe esik a Ferencváros-Újpest magyar bajnoki időpontjával. A Faktor megkérdezte Vági Márton főtitkártól, hogy várható-e, hogy az MLSZ változtat-e emiatt a NB1 menetrendjén, de a főtitkár azt mondta, hogy nem teszik más időpontra a meccset.

A magyar-norvég mérkőzésről készült galériánkat ITT tekintheti meg, a csoportbeosztás lehetséges forgatókönyveiről itt olvashat bővebben.

Top 0