• Külföld
Faktor

Az egyház szerint nem maszturbált, csak vakarózott a hittantanár

Felvétel is készült az esetről, amelyen látszik, hogy a vallástanár a diákok előtt nyúlt magához.

Büntetőjogi eljárást indítottak a Nicolae Teclu Technológiai Líceum egyik vallástanára, Adrian Circa atya ellen, mert a diákjai előtt, az osztályteremben maszturbált.

Az esetről készült eredeti videó felkerült a YouTube-ra, azóta meztelenség és szexuális tartalom miatt onnan eltávolította a megosztó - írta meg az Index. A videó nyilvánosságra kerülése után lemondott a férfi.

A diáklány, aki felvette telefonjával az egészet, először az osztályfőnöknél jelentette a dolgot, ám semmilyen fejlemény nem történt, ezután a diák anyja már a rendőrséghez fordult, akik nyomozást indítottak.

A román oktatási miniszter, Liviu Pop nyilatkozata szerint a tanfelügyelőség is vizsgálatba kezdett, mind a maszturbáló tanár, mind az osztályfőnök felelősségrevonása érdekében.

A Transindexnek megszólalt az Erdélyi Ortodox Érsekség is, akik azt állítják, a tanár nem önkielégítést végzett, csak vakarta az ágyékát egy betegség miatt.

"Néhány évvel ezelőtt egy súlyos betegség miatt megműtötték azon a tájékon, de úgy tűnik, kiújult a betegsége. Szörnyű viszketései voltak. Beismerte, hogy már nem tudott uralkodni magán, bedugta egyik kezét, és megvakarta az ágyékát. Ezek orvosilag bizonyított tények" - mondta a szóvivő, majd hozzátette, semmilyen obszcén dolog nem történt.

A diákok előtt maszturbáló férfi ezentúl nem taníthat, de a papi szolgálatot folytathatja.

Kommentek:

Top 0