• Belföld
Faktor

Az egész osztály előtt simogatta általános iskolai diákjait a perverz tanár

Az abai tanárt kirúgták, ám most egy fővárosi iskolában tanít.

Facebookon lépett kapcsolatban általános iskolai tanítványaival az az abai tanár, aki kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt áll a székesfehérvári bíróság elé. A jövő hét szerdai tárgyaláson tanúkat hallgat meg a bíróság.

A vádirat szerint a pedagógus a 2015-ös tanév kezdetétől egészen 2016 elejéig három hetedikes és egy nyolcadikos tanítványának küldött szexuális tartalmú üzeneteket, illetve képeket.

Az osztályteremben a társaik előtt simogatta ezeket a gyerekeket, de előfordult, hogy még a ruháik alá is benyúlt. Miközben masszírozta diákjait, szexuális tartalmú kijelentéseket is tett. Cserébe viszont elnézte a diákok helytelen órai viselkedését, valamint dolgozat közben elárulta nekik a helyes választ - írta a Bors.

Az ügy 2016 márciusában robbant ki, miután a szülők jelentették a felkavaró esetet az iskola vezetésének. Nem sokkal később a molesztálással vádolt, rendezett családi körülmények között élő tanárt felfüggesztették állásából. A feol.hu információi szerint az angoltanár azóta már egy fővárosi iskolában tanít.

Kommentek:

Top 0