• Belföld
Faktor

Az egész családot ki akarja végezni a békásmegyeri óvónő gyilkosa

Még a rácsok mögött is fenyegetőzik a gyilkos.

Végez velük, ha kijön a börtönből – ezt üzente a megölt békásmegyeri óvónő családjának L. József. A család azonban a fenyegetés és a rossz emlékek ellenére is a házban marad, nem akarnak elköltözni. A. István, a lelőtt óvónő férje azt mondja, neki éppen az ad erőt, hogy mindennap ott kell végigmennie, ahol vérbe fagyva látta a nejét, Hajnalt.

"Együtt akarok élni az emlékekkel, nem kívánom elnyomni vagy eltemeti azokat magamban. Ez csak úgy lehetséges, ha nem költözöm el, hanem abban a házban maradok, ahol nagyon boldog voltam a feleségemmel. Az, hogy mindennap látnom kell a helyet, ahol megölték, segít a jelenben maradni. Bármilyen szörnyű, tudomásul kell vennem, hogy innentől nélküle vezet az utam tovább. Ő volt a legjobb ember, akit valaha ismertem. Nagyon nehéz nélküle az élet, de neki is tartozom annyival, hogy nem omlok össze. A kisebbik fiam viszont úgy döntött, elköltözik. Minden az édesanyjára emlékezteti a házban, ami megviseli. Rendkívül közel álltak Hajnallal egymáshoz, nem tipikus szülő-gyerek viszony volt köztük, hanem őszinte barátság is" – mesélte a gyászoló özvegy a Blikknek.

EZT IS AJÁNLJUK:

    István a lapnak azt is elmondta, nem haragszik fia menyasszonyára, szerinte ő nem felelős azért, amit az apja művelt. A lány megpróbálta felvenni a kapcsolatot a börtönben ülő apjával, de ő csak az ügyvédjével hajlandó beszélni.

    "Egy ismerősünkön keresztül viszont megtudtuk, hogy a rácsok mögött állandóan azt hangoztatja: amint kijön, végez velünk is. Nem félünk, hiszen bízunk benne, hogy nagyon hosszú ideig a börtönben marad!"

    Kommentek:

    Top 16