• Külföld
Faktor

Az édes hármas után jött a döbbenet, kétségbe esett a fiatal lány

Alig emlékszik az aktusra.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Egy 26 éves lány kínos helyzetbe került, és az internetezőktől kért segítséget. Állítása szerint a legjobb barátnője egy szervizben dolgozik recepciósként, és jegyben áll az egyik szerelővel, aki 29 éves, ám egy görbe este során ő is a kapcsolatuk részese lett.

A lányok egy este eleinte ketten iszogattak, majd csatlakoztak a 29 éves férfi társaságához. A segítséget kérő lány ott elég részeg lett. Ezután hármasban elindultak a pár lakására, de innen már ködösek a lány emlékei. "Ami megvan, hogy náluk ittunk még egy kis bort, a következő kép, hogy a barátnőm jegyese felettem van, a barátnőm pedig nevet, ezután pedig felébredtem."

A lány reggel fel se merte kelteni őket, inkább hazaosont. Nem sokkal később jött az üzenet a barátnőjétől, hogy ne aggódjon az előző este miatt. Ettől függetlenül nagyon fél, hogy kitudódik a hármas együttlét.

A The Sun tanácsadója, Deidre azt javasolja a fiatalnak, hogy forduljon a hatósághoz, ha szerinte megerőszakolták: Angliában ugyanis erőszaknak minősül az, ha valaki túl részeg, és beszámíthatatlan állapotban valaki kihasználja. Ha ezt nem szeretné, akkor mondja el a barátnőjének, hogy megbánta a dolgot, és nem bírná elviselni, ha bárki más megtudná.

Kommentek:

Top 0